Ричард Мил RM67-02 FQ-CA TPT скелетизиран часовник за бирање

$699.00 - $1,699.00

Бренд Ричард Миле
модел РМ 67-02
Суд RM67-02 FQ-CA TPT
Случај материјал Кварц ТПТ и Јаглерод ТПТ
белегзија Текстил
bezel Јаглерод ТПТ
дијаметар 47.25 38.70 × × 7.80mm
Бирате Скелетизиран
Отстрани
    • 99 $
    • 99 $
SKU: RM67-02 FQ-CA TPT Категорија: