Ричард Мил РМ 27-01 1454254 Гумен часовник од гума

$499.00 - $1,599.00

Бренд Ричард Миле
модел РМ 27-01
Референтен број РМ 27-01 1454254
Материјал нерѓосувачки челик
bezel нерѓосувачки челик
Тип на лента Гума
Гледајте ја Спојката Флип клапс
Боја на бендот Црна
Бирање на боја Сива
Пол Но
дијаметар 51 х 42mm
Должина на нараквица 195 х 25mm
Дебелина на случај 16 mm
Отстрани
    • 99 $
    • 99 $
SKU: РМ 27-01 1454254 Категорија: таг: