Ричард Мил РМ 11-03 зелен и сребрен часовник за бирање

$399.00 - $1,059.00

Бренд Ричард Миле
Опсег Фелипе Маса Флајбек
модел RM11-03
Референца бр RM11-03
Пол Мажи ??
Големина на случајот 50MM
Материјал Бела керамика
Материјал на ременот Гума
Ремени Бои Бела
Бои за бирање Зелена и сребрена боја
Отстрани
    • 99 $
    • 99 $
SKU: РМ 11-03.1 Категорија: таг: