Ричард Мил RM 011 FM гумен скелетизиран часовник за бирање

$1,299.00 - $1,899.00

Бренд Ричард Миле
модел RM 011
Суд RM011-FM
Случај материјал Титан
белегзија Гума
bezel Титан
дијаметар 50x40x16.15mm
Бирате Скелетизиран
Отстрани
SKU: РМ 011 ФМ.2 Категорија: