Q1. Поддржани методи за плаќање?

Ние поддржуваме кредитна картичка, Paypal, Western Union, БТК.

Q2. Како можам да гарантирам дека плаќањето со кредитна картичка е безбедно?

1. Како да се заштити безбедноста на информациите за кредитните картички? Веб -страницата користи SSL -шифриран пренос. Значи, вашите информации се целосно трансакции со банката. Нашата веб -страница не ги собира вашите информации. Никој друг не може да ги собере вашите информации.

2. Ние поддржуваме плаќање со кредитна картичка. Кои се придобивките овде? Ако не испратиме. Апсолутно можете да најдете компанија за кредитни картички да ја одбие оваа нарачка.

Q3. Ова е реплика. Дали треба да го купам во целосна приватност?

Има таква гужва. Не сакам информациите за трансакцијата на мојата кредитна картичка да се појават во банката или на вашата веб -страница. Ние обезбедуваме БТК за поддршка. Ова е целосно шифрирано.

Q4. Време на испорака и време на испорака?

Доставуваме во 2 дела.

1. Откако ќе се изврши нарачката, ние ќе го подготвиме нарачката и ќе спроведеме квалитетна инспекција за нарачката во рок од 3 дена. Осигурете се дека производот нема проблеми.
2. Четвртиот ден, пакетот ќе биде испратен на аеродром за превоз. Така, ќе го добиете бројот за следење на испораката на 4 -тиот ден.

Од почетокот на нарачката до испораката. Вкупното време е 7-20 дена.

Q5. Како можеме да гарантираме контакт со нас?

Нашето работно време е од понеделник до сабота, а недела е затворена.
Нашето работно време е од 8.30 до 17.30 часот по кинеско време
Во тоа време можете да не контактирате. Можете да не контактирате преку системот за разговор преку Интернет и пошта на нашата веб -страница.

Q6. Како да се осигурате дека репликата го поминала царинскиот проблем? ”

Да, ова е многу важна работа. Имаме 20 -годишно искуство во продажба. Исто така многу искусни во овој поглед.
Имам специјален канал за испраќање на пакетот за копирање. Царината има зелен канал. Ако вашата парцела е за жал задржана од царината, ние повторно ќе ја испратиме новата парцела.

Уште прашање? Остави го тука